Proč my

Proč spolupracovat s námi?

Dlouholetá zkušenost

S více než 20 lety praxe v oboru fotovoltaiky máme hluboké znalosti a dovednosti, které garantují kvalitní výsledky pro každý projekt.

Kompletní servis z jedné ruky

Od dotací přes stavební úpravy až po instalaci a údržbu - poskytujeme komplexní služby bez nutnosti spolupráce s více dodavateli.

Záruka 25 let

Naše důvěra v kvalitu naší práce se odraží v 25leté záruce, což zákazníkům poskytuje klid a jistotu dlouhodobé spolehlivosti.

Zodpovědnost k životnímu prostředí

Naším cílem je nejen snižovat energetické náklady, ale také chránit planetu, což se odráží v našem přístupu k šetrnému využívání přírodních zdrojů.

Odborná péče a servis

Náš tým složený z odborníků pravidelně prochází školeními a certifikacemi, aby byl vždy na špičce oboru a mohl zajišťovat rychlý a spolehlivý servis.

Osobní přístup

Každý projekt je pro nás jedinečný. Přistupujeme k němu s pečlivým nasloucháním vašim potřebám a přání a poskytujeme řešení na míru vašim očekáváním.

Kdo jsme

Od budov až k budoucnosti

Ve své podstatě jsme stavitelé. Naše kořeny sahají hluboko do stavebního průmyslu, kde jsme po mnoho let vytvářeli pevné základy pro domovy a podniky. Ale jak se svět měnil, tak jsme i my. Dnes, místo cihel a betonu, pracujeme s technologiemi a inovacemi, abychom vytvářeli zelenější, udržitelnější budoucnost.

Na co jsme hrdí

Naše vazba k planetě

V naší společnosti není ekologický přístup jen módním slovem, ale skutečným závazkem k planetě. Naše snaha o trvale udržitelný provoz je patrná v konkrétních číslech.
Recyklovatelný odpad z projektů
95%
Dodavatelů s certifikací v oblasti udržitelnosti
78%
Snížení naší uhlíkové stopy
60%

Máte v hlavě projekt?

Kontaktujte nás a společně ho dokážeme zrealizovat.

Naše mise

Směřování k udržitelné budoucnosti

Inovace v praxi

Inovace v praxi

Není to jen o využívání nejnovějších technologií. Naším cílem je inovovat v každém kroku našeho procesu, abychom zákazníkům nabídli nejlepší řešení, která jsou nejen efektivní, ale také odpovídají měnícím se potřebám trhu.
Závazek kvalitě

Závazek kvalitě

Věříme, že dlouhodobý úspěch je postaven na pevných základech kvality a důvěry. Ať už se jedná o produkty, služby nebo vztahy s našimi partnery a zákazníky, neustále se snažíme nastavit laťku ještě výše a překonávat očekávání.
Efektivita pro vás

Efektivita pro vás

Věříme v důraz na praktičnost a efektivitu. Naše řešení a služby jsou navrženy tak, aby nejen splnily vaše aktuální potřeby, ale také vám poskytly dlouhodobou hodnotu a ušetřily náklady. U nás dostanete to nejlepší z obou světů: vysokou kvalitu a optimální výkon.